Den Skandinaviske Designhøjskole

Kirkenavn

Bynavn

Vandreruter

Distance: 5 km
Antal Spots: 6
Loopet ved Den Skandinaviske Designhøjskole er 5 km, med seks spots undervejs. Ruten veksler mellem græsområder, grusstier og mindre asfalterede veje. Ved de forskellige spots kan du blive klogere på det unikke ved stedet og dets betydning for området gennem små videofortællinger. Det er parkeringsmuligheder ved højskolen og i Stånum. Der er desuden opsat bænke ved højskolen og de to shelterpladser, samt adgang til toilet ved højskolen.
Distance: 14,7 km
Antal Spots: 7
Højskoleruten Den Skandinaviske Designhøjskole – Hadsten Højskole strækker sig over 14,7 km fra Designhøjskolen syd for Randers til Hadsten Højskole med syv forskellige spots undervejs. Ruten veksler mellem små asfalterede veje og stier langs marker, en kort strækning langs landevej samt fortov i Hadsten. Ruten starter og slutter ved en højskole, men du kan sagtens vælge kun at gå enkelte dele af ruten. Ved højskolerne og de forskellige spots kan du blive klogere på det unikke ved stedet og den lokale betydning stedet har for området gennem små videofortællinger. Du får også en refleksionsopgave og en højskolesang, du kan tage med videre på turen. Der er parkeringsmuligheder ved alle spots på ruten, og det er muligt at tage offentlig transport til højskolerne, Ved Motorvejen, Ølst ved det gamle Leca®-værk, Nørre Galten og Hadsten. Der er opsat borde og bænke ved højskolerne, hvor der også er adgang til toiletter. I dagtimerne er det desuden muligt at benytte toiletterne ved Nørre Galten Kirke og Ølst Kirke.

Den Skandinaviske Designhøjskole

Den Skandinaviske Designhøjskole (DSDH) er en fagspecialiseret højskole, som blev grundlagt i år 2000 på Brusgård, som er en smuk, gammel proprietærgård fra 1889, der ligger lidt udenfor Randers.

Højskolen har fire linjefag: Arkitektur & Bydesign, Mode & Tekstil, Visuel kommunikation, Møbel, Rum & Produktdesign.

Eleverne på DSDH får en masse undervisning på linjefaget, uger med valgfag, visionsdage, en studietur og fredag udstillinger. 

Kontakt Højskolen

følg med i andres ruter

Her kommer skolens instagram feed